Kapcsolat

Németh Eszter

Kötelezően feltüntetendő adatok:

Németh Eszter ev.
Adószám: 66813961-1-28
Elérhetőség: nemeth.eszter@hatekonybeszerzes.hu
Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
Tárhelyszolgáltató:

webdigital.com

6000 Kecskemét, Csóka u. 26. info@webdigital.hu

Adatkezelés nyilvántartási szám:

NAIH-77209/2014.

Miért higgy nekem és ki vagyok én?

Németh Eszter vagyok.

Kis és középvállalkozóknak segítek abban, hogy kialakítsák és fejlesszék saját beszerzési rendszerüket.

Sokszor elkeserítőnek találtam, hogy a beszállítók képviselői felkészületlenül jönnek a tárgyalásokra és nehézséget okoz nekik a beszerzőkkel való közös hang megtalálása. Célomul tűztem ki, hogy segítsek a kis és középvállalkozások vezetőinek és beszerzőinek a beszerzési folyamat jobb megértésében és fejlesztésében, hogy ezáltal két legyet üssenek egy csapásra. Egyrészt fejlesszék saját beszerzési tevékenységüket, másrészt saját cégük termékeinek értékesítésekor sikeresebben kommunikáljanak más cégek beszerzőivel.

5 érv, hogy miért higgy nekem?
1, Mert több, mint 10 év alatt végigjártam a beszerzési terület minden lépcsőfokát, és megtapasztaltam a beszerzési szakma nehézségeit és a szépségeit is.

2, Mert beosztottként majd vezetőként olyan tapasztalatokra tettem szert egy nemzetközi vállalnál, melyekkel segíthetek neked abban, hogy a saját cégedben jobb eredményeket érhess el.

3, Mert ha megfogadod a tanácsaimat rengeteg pénzt és időt megtakaríthatsz.

4, Mert minőségirányítási vezetőként pontosan láttam, hogy a beszerzési folyamatok milyen szorosan kapcsolódnak a cég minden egyes folyamatához, sokszor szinte láthatatlan szálakkal.

5, Mert egy többszáz fős, több telephellyel rendelkező vállalat vezető beosztású munkatársaként komoly tapasztalatokra tettem szert a munkatársakkal történő kommunikáció, és a munkatársak motiválása terén, legyen szó akár egy irodatakarítást végző munkatársról, vagy éppen egy ügyvezetőről.

 

Ha egy hasonló gondolkodású közösségbe szeretnél tartozni, ahol további ötleteket és megoldási javaslatokat kaphatsz beszerzés és cégvezetés témakörében, csatlakozz hozzánk a Megszállott Beszerzők és Cégvezetők Klubjának facebook oldalán!