Akció!
ev-vegi-hajra-csomag

Év végi beszerzési és ajánlatadási hajrá csomag!

10.360Ft 10.000Ft

Termékleírás

ev-vegi-hajra-csomagKözeledik az év vége.
A cégek többsége már látja, hogy nagyjából milyen üzleti eredménnyel fogja zárni az évet. Örül, bosszankodik, vagy épp elkeseredik, ki-ki elért eredménye és vérmérséklete szerint. Vannak azonban, akik még nem az évzáráson gondolkoznak, hanem azon, hogy hogyan többszörözzék meg így év vége felé közeledve a nyereségüket.

Vannak olyan vállalkozók, akik a számukra megfelelő eredmény elérése érdekében hajlandóak, vagy akár kifejezetten törekszenek arra, hogy tanuljak másoktól, szakértőktől és sikeres vállalkozásoktól.

Ha te is ilyen vállalkozó vagy, akkor teszek neked egy ellenállhatatlan ajánlatot:

Megvásárolható termékcsomag:

Év végi HAJRÁ csomag!

Mit tartalmaz ez a csomag?

1, Beszerzési 1×1 KKV-knak – 4990 Ft


Eleged van abból, hogy nő a bevételed, de nem nő a profitod? Szeretnéd, ha beszerzésed rendszerként működne, hogy kevesebb időt kelljen ellenőrzéssel töltened!
Olvasd el a könyvet és alkalmazd a módszereket!
100% gyakorlat 0% elmélet

2, Tendereztetési kisokos KKV-knak – 2990 Ft


Neked is eleged van már abból, hogy kiküldesz egy árajánlatkérést és vagy nem is kapsz rá választ, vagy nem arra amit kérdeztél, vagy olyan feltételekkel, amik elfogadhatatlanok számodra?
Lehet, hogy valamit nem jól csinálsz?

Elküldöd az árajánlatot a beszerzőnek, és úgy tűnik, mintha el sem olvasta volna? Úgy tűnik, mintha nem is tudná mit szeretne valójában és te úgy érzed így nem tudsz neki segíteni. Ráadásul a múltkori ajánlatra sem reagált egy fél mondattal sem, pedig mennyit dolgoztál vele?
Lehet, hogy te nem beszélsz a beszerzők nyelvén?
(pdf formátumban megjelenő tanulmány)

3, Beszerzési elsősegélycsomag – 1690Ft


Beszerzési elsősegélycsomag kis és középvállalkozóknak, akiknek azonnali és gyors segítségre van szüksége a beszerzésük hatékonyságénak növeléséhez
(pdf formátumban megjelenő tanulmány)

4,Tárgyalástechnikai tippek kezdőknek – 690Ft

Ha cégvezető vagy, esetleg beszerzőként dolgozol, biztos vagyok benne, hogy számtalan esetben veszel részt tárgyalásokon. Ez az a területe a kommunikációnak, ahol mindig van hova fejlődni és az eredmények is kézzelfoghatóbbak, sokszor akár súlyos összegekben mérhetőek. Annak érdekében, hogy a tárgyalástechnikádat fejleszthesd összeszedtem egy csokorra valót azokból az ötletekből, lehetőségekből, amiknek a segítségével akár azonnal eredményeket érhetsz el.
A jó hír, hogy a tanácsok működnek, a rossz viszont, hogy tenni kell érte, és nem elég azokat elolvasni. Viszont, ha elolvasod, és alkalmazod a cégedben csupán ezt a pár ötletet, hatékonyabban és sikeresebben fogsz tárgyalni, mint korábban, ami jót fog tenni a céged bankszámlájának.
(pdf formátumban megjelenő tanulmány)

Eredeti ár: 10.360 Ft

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

“Év végi beszerzési és ajánlatadási hajrá csomag!”értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..